technologies
Capabilities
Overview
/technologies/
Extrusion
Molding
/technologies/gem/
Non-Round Neck
Wide Mouth
/technologies/wide/
PET
Technologies
/technologies/pet/
EPET
Technologies
/technologies/epet/
Bio-based
PET
/technologies/biopet/
DiamondClear®
Technology
/technologies/diamond/
ThermoShape™
Technology
/technologies/thermoshape/
Direct Object
Printing™
/technologies/dop/
Handle
Technology
/technologies/handle/
Filling
and Capping
/technologies/filling/
Bun venit la Plastipak

O lume a progresului la Plastipak

Plastipak este recunoscută la nivel global ca lider în industria ambalajelor, având în funcţiune unităţi de fabricaţie multiple de ultimă generaţie în Statele Unite, America de Sud şi Europa. Producem containere din plastic pentru numeroase mărci de larg consum foarte cunoscute în întreaga lume şi ne investim timpul şi talentul în îmbunătăţirea metodelor pentru crearea de ambalaje durabile.

Tradiţia noastră de a construi mai bine ne-a făcut să devenim lider global în proiectarea şi fabricarea de containere PET şi HDPE. Suntem angajaţi să ne îmbunătăţim calitatea produselor.

Într-adevăr, întreaga noastră marcă este investită în oamenii noştri şi în preocuparea lor pasionată de a crea ambalaje mai bune. Tehnologiile avansate şi proprietate a Plastipak includ Barriers, Heat Set, Wide Mouth, Hot Fill şi G.E.M. Proces circular.

Pieţele pe care le deservim

Plastipak proiectează şi produce ambalaje pentru băuturi, produse de curăţat de larg consum, alimente, produse industriale, produse din industria auto, îngrijire personală şi produse de specialitate, inclusiv bere, vin şi băuturi distilate. Echipele noastre de ingineri au acumulat ani de experienţă modificând tehnologia pentru a satisface cerinţele imediate ale clienţilor pentru containere care să facă cu succes faţă concurenţei pe oricare dintre pieţele pe care le deservim.

Sprijin strategic de la unitatea noastră din România

Plastipak deţine numeroase unităţi în Europa care au capabilităţi tehnice avansate. Producem ambalaje PET şi HDPE utilizând soluţii inovatoare care au atât de mult succes în a capta interesul cumpărătorilor, produsele clienţilor noştri fac faţă în mod excepţional competiţiei de pe piaţă. Activitatea Plastipak i-a adus companiei un respect deosebit în cadrul industriei şi vom continua să ne dovedim talentul pentru producerea de soluţii ideale de ambalare pentru piaţa de îngrijire personală din locaţia noastră din România.
Plastipak construieşte succesul pentru planul său de afaceri în fiecare locaţie promiţătoare

Construirea unei cariere de succes la Plastipak

Plastipak Holdings este investită complet în asociaţii noştri şi asigură oportunităţi de instruire la îndemână, acces nelimitat la inovaţiile din industrie şi motivare pentru dezvoltarea carierei. Oameni de toate tipurile beneficiază la Plastipak de oportunităţi extraordinare de avansare în carieră. Apreciem într-o foarte mare măsură contribuţia fiecăruia la succesul nostru şi încurajăm dezvoltarea carierei şi a calităţilor de leadership. Vă rugăm să consultaţi secţiunea noastră de cariere pentru mai multe detalii.

Informaţii de contact

Există şi alte aspecte pe care aţi dori să le cunoaşteţi despre Plastipak? Vă vom răspunde bucuros la orice întrebare, indiferent că este vorba despre produsele noastre, forţa noastră de muncă sau locaţiile noastre de pe glob. Vă rugăm să ne contactaţi. Ne-ar plăcea să primim veşti de la dvs.

Plastipak Holdings, Inc.
Global Business and Technology Center
41605 Ann Arbor Road
Plymouth, Michigan 48170

Telephone (734) 455-3600
FAX (734) 354-7391

General Inquiries
info@plastipak.com

Marketing and Sales
sales@plastipak.com

Plastipak Romania
Ploiesti Industrial Parc - Urlati,
Str. Mihai Viteazu, Nr.5
Urlati, Jud. Prahova, 106300

Telephone +40 (0) 2 44 40 24 00
FAX +40 (0) 2 44 40 24 00

General Inquiries
info-romania@plastipak.com

Marketing and Sales
sales-romania@plastipak.com

providing packaging solutions through engaged hearts and minds
Trademark & Copyright © Plastipak Holdings, Inc. and its affiliates. All rights reserved.
Privacy & Cookie Policy | Terms of Use